Jantien Nanninga (1954)

 

In een bewogen (innerlijk) leven met vele uitdagingen, ga ik nu zoetjes aan richting de pensioenleeftijd. Het voelt daarentegen helemaal niet zo. Ik had een lange aanloop nodig om te zijn waar en wie ik nu ben, steeds minder innerlijk reagerend vanuit eigen conditionering of ‘oud zeer’. En dat voelt dankbaar, vredig, tevreden en levendig.

 

In mijn begeleiding met mensen kan en wil ik niet meer anders werken dan uit de verstilling en laten opkomen wat gezegd wil worden of een spontane stilte laten zijn. Mijn kracht ligt in intuïtie, helder zien en voelen, en je omhullen met een gevoel van ontspanning. Graag wil ik alle kennis, ervaring en mijzelf inzetten om je te begeleiden in een sfeer van acceptatie van wie je bent. Ik gun je de moed om de ketenen - die je zelf vasthoudt – los te maken en daarbij wil ik je graag terzijde staan.

 

Ik hou van lachen, kan geïnspireerd en met passie spreken en sta met beide benen en voeten op de Groningse grond. Vanaf 1986 leef ik samen met Peter en in 1996 zijn we samen met Pentavisie begonnen. Af en toe geven we samen een training, opleiding, cursus of workshop al naargelang behoefte en/of vraag.

 

Waarvoor kun je bij mij terecht:

 

PSYCHOSOCIALE EN INZICHTGEVENDE BEGELEIDING

De begeleiding bestaat uit het je bewuster maken van je patronen, conditionering en aannames en dat jij dat niet bent. Inzichtelijk maken dat je niet hoeft te verdienen ‘er te mogen’ zijn, want je bent

er al. Ik werk niet met eenzijdige methodieken of technieken, ben zowel regulier als alternatief opgeleid en kan vanuit verschillende lagen werken. Mijn hart ligt daarbij voornamelijk op inzicht geven, nondualiteit, energetische oefeningen, Padwerk en (spirituele) astrologie. Mijn consulten worden niet vergoed.

 

VROUWENGROEPEN

Eens in de 6 weken organiseer ik een vrouwencirkel waarin  bewustwording en zelfonderzoek centraal staan. Daarnaast start ik ieder jaar een basis vrouwengroep; na afloop hiervan kun je eventueel toetreden tot de vrouwencirkel.

 

PADWERK

Gehoor gevend aan de vragen die ik kreeg, ben ik voornemens oktober 2020 iets met Padwerk lezingen te organiseren. In welke vorm zich dat gaat ontvouwen, weet ik nu nog niet alleen dat het zowel voor mannen als vrouwen bedoeld is.

 

Mocht je meer informatie willen of op de hoogte willen worden gebracht van de aankondigingen van of uitnodigingen voor activiteiten, neem dan contact op of geef dan je emailadres aan ons door: info@pentavisie.com. Je kunt mij bereiken op 0612102028.

 

Stiel 7 - 9999 XK Stitswerd - Tel: 0595 55 19 85 - Praktijkadres: Onnemaheerd 1 in Groningen (Beijum) - Algemene voorwaarden - AVG verklaring