Jantien Nanninga

 

Halverwege de jaren ’80 begon de zoektocht naar mezelf: ‘Wie ben ik eigenlijk?’ Dit bracht uiteindelijk zulke innerlijke veranderingen teweeg, dat ik me daarna met hart en ziel ging richten op (spirituele) begeleiding van mensen. Hiertoe volgde ik diverse opleidingen en cursussen waaronder de Beroepsopleidingen Psychosociale therapie, Astrologie en Healing Principle. Daarnaast word ik vooral geïnspireerd door Padwerk, de Advaita Vedanta en het werk van Almaas, visies die ik graag wil uitdragen in mijn leven en werk.

 

Jij bent uniek en vele malen meer dan je denkt/voelt! Om met je essentie, je heelheid in aanraking te komen, is het nodig dat je de intentie en de moed hebt om innerlijk op reis te gaan, in en met jezelf. En ik reis graag een tijdje met je mee, door alle pijn, verdriet, patronen, overtuigingen, blokkades, etc. heen, op weg naar autonomie.

 

Vanuit de verstilling en leegte in mijzelf kan ik me (energetisch) goed invoelen en inleven in anderen. Mijn kracht ligt in de intuïtie waarbij ik vorm en methodiek van minder belang vind dan inhoud en proces van bewustwording. In mijn begeleiding ben ik er op gericht dat je gaat leven in plaats van overleven, je meer gaat afstemmen in plaats van je altijd maar aanpassen, dat je kunt zijn in plaats van iemand te moeten worden.

Ondanks (of misschien wel juist daarom) dat ik een holistische en spirituele visie heb, ben ik nuchter, aards en bezit ik een grote dosis humor. Door gewoon te zijn – of liever gezegd - gewoon te zijn, schep ik een sfeer van vertrouwen en veiligheid, wat een basis is om op reis te gaan.

 

Naast de eigen praktijk geef ik samen met Peter relatiebegeleiding aan (echt)paren en families, en de driejarige opleiding Zijnsbegeleiding.

Stiel 7 - 9999 XK Stitswerd - Tel: 0595 55 19 85 - Praktijkadres: Onnemaheerd 1 in Groningen (Beijum) - AVG verklaring