Peter op 't Holt

 

Het op verschillende manieren begeleiden van mensen en wat ik daarin tegenkom blijft mij  fascineren. Dat doe ik met hart en ziel. Dat kan ik, omdat ik heb geleerd me in het ‘hier-en-nu’ te verbinden met de ander en geïnspireerd te werken. En vervolgens dat moment weer los te laten.

 

Vaak weet ik snel de ‘vinger op de zere plek’ te leggen, omdat ik goed ‘in ’t donker’ kan kijken en veel kan ‘dragen’. In het eigen tempo van de cliënt help ik het ‘zeer’ op een zachte manier  verwerken. Ik werk vanuit mijn ruime scala aan opleiding, werk-, en levenservaring. Natuur, muziek, reizen, meditatie geven me rust en inspiratie en ervaring met ‘dat wat groter is dan ik’. Zowel in Pentavisie als privé ben ik partner van Jantien.

 

Naast psychosociale en lichaamsgerichte therapie kun je bij mij terecht voor:

 

COACHING, RELATIE COACHING, LIFECOACHING EN TRANSPERSOONLIJKE BEGELEIDING

In deze vormen werk ik globaal hetzelfde als op bovenstaande manier alleen komen werk, relatie, je levenspad of je spirituele ontwikkeling meer op de voorgrond te staan.

 

CURSUS, OPLEIDING EN WORKSHOPS

Op het gebied van sjamanisme, transformatie, bewustzijn en spirituele reizen.

 

Mocht je op de hoogte willen worden gebracht van de aankondigingen van of uitnodigingen voor activiteiten, geef dan je emailadres aan ons door: info@pentavisie.com

 

 

Stiel 7 - 9999 XK Stitswerd - Tel: 0595 55 19 85 - Praktijkadres: Onnemaheerd 1 in Groningen (Beijum) - Algemene voorwaarden - AVG verklaring