Thomas de Jager

 

Ik heb, sinds ik rond mijn 30e het pad ben ingeslagen van persoonlijke ontwikkeling, vele vormen onderzocht die mijn groei hebben mogelijk gemaakt. Met name het helen van mannelijkheid is een constante gebleken. Maar ook de dynamiek in (liefdes)relaties is een bron van inspiratie.

Ik ondersteun graag het proces waarin er bewustzijn gebracht wordt naar gevoelens en gedragspatronen die grotendeels onbewust en dwangmatig zijn. Als er eenmaal bewustzijn is, hoeven we niet langer reactief te zijn. De liefdesstroom wordt niet belemmerd en we worden vrijer om te zijn wie we zijn.

 

Ik was eerder trainingsacteur voor Pentavisie en begeleidde sjamanis-tische ceremonies als de zweethut en vision quest. Ook heb ik enkele mannengroepen geïnitieerd en begeleid.

 

Ik ben al vele jaren goed bevriend met Peter en Jantien en vind het inspirerend met hen samen te werken. Ik zie mijzelf als ‘hele’ man, met een robuuste, aardse uitstraling en een zachte, invoelende ondertoon. Mijn dagelijks leven als zelfstandig ambachtsman, vader van drie tieners en partner van mijn vrouw geven me alle gelegenheid mijn

man- en mens zijn volledig te leven.

Stiel 7 - 9999 XK Stitswerd - Tel: 0595 55 19 85 - Praktijkadres: Onnemaheerd 1 in Groningen (Beijum) - AVG verklaring