Voor bedrijven & organisaties

 

Pentavisie richt haar expertise op professionele communicatie-,

en verandertrajecten. Onze manier van werken kunnen we in verschillende vormen aanbieden:

 

1. Coaching:

Management coaching & Leiderschap coaching

Individuele coaching

Team coaching, teambegeleiding & teamontwikkeling

 

2. Trainingen & Workshops:

Communicatie trainingen & verandertrajecten

Buitentrainingen

Bezinningsretraites

Spiritueel leiderschap

Specifieke thema’s, ook op maat

 

Bedrijven en organisaties hebben vaak al vele trainingen, opleidingen, assessments, tests, organisatiedeskundigen, etc. in huis gehad.  Daarbij is er vaak veel aandacht geweest voor de vorm en methodiek kant van de zaak. Achteraf kan dit onvoldoende blijken te zijn om product- en communicatieprocessen efficiënt te laten verlopen, er is te weinig beklijfd op langere termijn.  Pentavisie richt zich met de meer inhoudelijke, mens- en intermenselijk gerichte opgebouwde expertise, op dat wat impliciet de processen kan tegenwerken. De ervaring van honderden trainingen, teambegeleidingen en cursussen, heeft geleerd dat dit leidt tot verrassende resultaten op korte termijn, die blijvend zijn. Daarvoor is het essentieel dat het traject wordt gedragen door de leiding van het bedrijf of organisatie. Het spreekt dan ook vanzelf dat Pentavisie op dit niveau aan een traject begint.

 

In onze training-, coaching-, en begeleiding kunnen wij putten uit een zeer brede opleidingsachtergrond en werk- en levenservaring. Zowel de opdrachtgever als de medewerker, staan centraal, de verbinding is voor ons belangrijk. Met het maatwerk en de daaruit gemaakte afspraken gaan we pragmatisch te werk: we doen wat nodig is of dat wat werkt om afgesproken resultaten te bereiken. We gaan daarbij procesgericht te werk, zodat ontstane veranderingen passend geïntegreerd kunnen worden binnen uw organisatie of bedrijf.

 

Bent u geïnteresseerd in een of meerdere van onze activiteiten? Neem dan contact met ons op voor nadere informatie of het maken van een afspraak. Graag lichten we onze visie, organische werkwijze, en wat wij onder maatwerk verstaan, in een informatiegesprek toe.

 

Stiel 7 - 9999 XK Stitswerd - Tel: 0595 55 19 85 - Praktijkadres: Onnemaheerd 1 in Groningen (Beijum) - AVG verklaring