Wat doen wij

 

Mensen kunnen iets als probleem ervaren, omdat ze mogelijk onvoldoende zicht op hun situatie hebben. Mensen kunnen vastlopen en vermoeid raken omdat ze vooral op bekende manieren hebben geprobeerd hun problemen aan te pakken. Mensen kunnen moedeloos worden omdat ze maar niet verder komen en steeds vervallen in oude patronen en gedrag.

 

Pentavisie helpt je in contact te komen met wat er in je leeft. We leren je te zien dat een zogenaamd onoplosbaar probleem wel degelijk kan verdwijnen! Niet door het probleem (voor je) op te lossen maar door er anders mee om te gaan. Wij helpen en leren je jezelf te verkennen, te herkennen en uiteindelijk te erkennen! Je bent een mens met eigen, vaak onzichtbare en onbewuste processen, verlangens en weerstanden. Dit zonder oordeel onder ogen leren te zien en te accepteren, creƫert uiteindelijk ruimte, rust en creativiteit en hernieuwde verbinding met wie je werkelijk bent. Daardoor kun je harmonieuzer met jezelf en met anderen omgaan. Daardoor ga je meer leven in plaats van overleven.

 

Naast individuele, relatie- en gezinssessies bieden we een opleiding, trainingen en workshops op allerlei gebied aan.  Ook voor een (spirituele) horoscoop, sjamanistische activiteiten en een healing-sessie kun je bij ons terecht. September 2012  is de driejarige opleiding Zijnsbegeleiding gestart; hiervoor komt binnenkort een aparte website.

Stiel 7 - 9999 XK Stitswerd - Tel: 0595 55 19 85 - Praktijkadres: Onnemaheerd 1 in Groningen (Beijum) - AVG verklaring