Zijnsbegeleiding

 

Veel mensen kunnen tegenwoordig dermate in de zaken van alledag worden meegetrokken dat ze het contact met zichzelf (voor een deel) zijn kwijtgeraakt, en/of zich moe, leeg of ongeïnspireerd voelen. Ze zijn in bepaalde mate vervreemd geraakt van zichzelf en draaien op de automatische piloot mee in de maatschappij. Velen kunnen of willen op een gegeven niet langer voldoen aan de hoge eisen die deze tijd en de samenleving vragen. Zijnsbegeleiding kan daarin ondersteuning bieden. Om de visie en achtergrond van Zijnsbegeleiding precies uit te leggen vraagt nogal wat. Op deze plaats willen we het proberen zo kort en bondig mogelijk te formuleren.

 

In de Zijnsbegeleiding word je geholpen je gebruikelijke patronen en weerstanden onder ogen te zien en weer contact te maken met wie je werkelijk bent en van daaruit te kijken naar de verschillende patronen, rollen en maskers die je als mens hanteert. Wanneer je meer kunt zijn wie je werkelijk bent (en jezelf minder laat zien zoals je denkt dat het hoort), ga je merken dat je meer ruimte, rust en helderheid ervaart in jezelf, waardoor je het leven en alles wat dat met zich meebrengt beter aan kunt. Je gaat minder oordelen, wordt ‘echter’ en authentieker wat de omgang en communicatie met jezelf anderen positief zal beïnvloeden.

 

In Zijnsbegeleiding begeef je je op het pad van bewustzijn en waarheid. We begeleiden je op dit pad op een geïnspireerde, persoonlijke betrokken en pragmatische manier. Dat kan binnen individuele  Zijnsbegeleiding in onze praktijk en ook in onze driejarige opleiding Zijnsbegeleiding.

 

De medewerkers van Pentavisie zijn niet alleen ‘geschoold’ in hun eigen levenspad, maar ook diepgaand ervaren in verschillende spirituele en esoterische stromingen, zienswijzen, psychologische stromingen en werkvormen.

Stiel 7 - 9999 XK Stitswerd - Tel: 0595 55 19 85 - Praktijkadres: Onnemaheerd 1 in Groningen (Beijum) - AVG verklaring